Anne Sointula
Olen Anne Sointula, lähes pelkästään kahvin virkistävän vaikutuksen alaisena toimiva 21-vuotias nainen. Mieltymyksiini lukeutuvat muun muassa elokuvat, sosiaalinen media ja asennemusiikki, jotka ovat vahvasti esillä myös Sointulan Viihdevuorossa tiistaisin ja torstaisin.
 

Roni Rapatti


roni2

Olen 21 vuotias miehenalku Tampereelta. Aemmalta koulutukseltani kokki, mutta kohta radiotoimittaja. Juonnan torstaisin klo 16-19 Rapatin Sporttiraportti nimistä ohjelmaa, jossa käydään läpi kaikki viikolla tapahtuneet sekä tapahtuvat urheilut. Omiin lempijoukkueisiini kuuluu mm. Tappara ja New York Rangers, joten näistä tullaan varmasti myös keskustelemaan.

 

 

Emmi Hautala


emmi1

Ikää on kaksikymmentäkuusi ja syntyjäni olen seinäjokinen mutta koulut olen käynyt ilmajoella. Harrastuksiini kuuluu kirjoittaminen ja lukeminen, joskin kirjojen loppuun asti lukeminen ei aina onnistu... Tälläkin hetkellä minulla on kesken ainakin kymmenen kirjaa. Aikainen uuden vuoden luoaukseni onkin lukea ne kaikki loppuun ennen uuden aloittamista. Haluaisin sanoa että matkailu kuuluu harrastuksiini, mutta tällä hetkellä pääsen matkailemaan lähinnä internetin kautta...
Minua kuulet maanantaisin Around the World in 180 minutes - ohjelmassa!
 

Johanna Peltoniemi


johanna

Johanna Peltoniemi pitää torstaisin "Early evening with Johanna" nimistä ohjelmaa. Juttuja yrittäjyydestä sekä maaseudun elämästä.
 

Niko Kallionalusta


emmi1

Tinkimätön ja polarisoiva juontaja, tämä kaikkien taiteiden konossööri tuo Scoopin valikoimaan musiikkia vasemmasta laidasta. Minua kuulet tiistai iltaisin Atrocity Exhibition-ohjelmassa kello 19.00-22.00 välillä.
 

Joni Rinta-Möykky


joni

Radiotoimituksen opettaja sekä Scoopin toiminnasta vastaava. Soittelen vanhoja levyjä keskiviikko iltaisin klo 19.00 alkaen Good ol' times-ohjelmassa
 

JUONTAJAT